Foto: Pål Rødahl

"Lettvintkake" med plommer

Denne kaken lager du i en fei. Og den smaker nydelig godt...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør egg og sukker godt sammen og ha i det tørre.

Ha deigen i smurt paiform og putt plommer, epler, fersken eller andre godsaker i deigen.

Dytt frukten godt ned i deigen. Dryss kanel og brunt sukker og gjerne rosiner over.

Og så kommer hemmeligheten: Høvle over skiver med kaldt meierismør (bruk ostehøvel), det vil gi kaken en deilig sprø overflate.

Stek kaken på 200 grader i 30 minutter.

Smaker deilig med vaniljeis til! 

Oppskrift:

www.tutta.no

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.