Årets kake 2008 Jordbær- og rabarbrakake med sjokolade og marengs -
Foto: Chris Erlbeck

Årets kake 2008 Jordbær- og rabarbrakake med sjokolade og marengs

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Marengskuppel: Lag italiensk marengs, fyll i former. Stek på 100 grader til det er tørt. Jordbær- og rabarbraterrin: Kok alt (utenom gelatin) mørt. Avkjøl, tilsett gelatin og fyll i former. Manjarimousse: Smelt sjokolade og smør. Varm vann og smelt gelatin i og bland i sjokoladen. Bland i eggeplomme og emulger. Pisk eggehvite og sukker til marengs og vend inn massen. Gresskarkjernebunn: Pisk hvite og sukker til marengs, tilsett hakket gresskar, melis og hvetemel. Stek på 170 °C til bunnen er gyllen. Montering: Fyll mousse i marengskuplene, legg i terrin og fyll i mer mousse. Stikk ut bunnen og sett kuppelen oppå. Oppskrift ved Annemari Erlbeck, vinner av Årets kake 2008.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Sjokoladebombe
fav Tid: 120 min
Idalux