Ølbrasserte poteter med timian -
Foto: Linnea Press

Ølbrasserte poteter med timian

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell potetene. Skrell gulrot og selleri og skjær det i små terninger.

Kok poteter og grønnsaker mørt i øl, vann, buljongterning og laurbærblad. Ta opp potetene og hold dem varme.

Kok laken inn til ca. 2 dl. Ta kokekaret av varmen og visp inn smør. Rør i timian og smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?