Ørret- og risgrateng -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Ørret- og risgrateng

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok grøtrisen i vann tilsatt buljongterning/ konsentrert fiskekraft. Koketid, se pakken med grøtris. Avkjøl. Varm stekeovnen til 200 ºC. Skjær ørreten i terninger og legg i en smurt ildfast form. Visp sammen fløte, egg, dill, salt og pepper. Bland inn avkjølt ris og hell massen over ørreten i den ildfaste formen. Dryss over malt brød. Stek midt i stekeovnen i 30 - 40 min. Server med kryddersmør og en grønn salat Kryddersmør: Smak til mykt smør med finhakkede urter og saft av presset sitron eller lime.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Paté med ørret