Ørret helkokt i ovn -

Ørret helkokt i ovn

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens fisken og strø på salt utenpå og inni. Fyll dill og revet ingefærrot i fisken. Smør et stykke aluminiumsfolie og brett det rundt fisken. Legg denne i en langpanne med skjøten opp og stek den i 30 til 50 minutter ved 200°. Pakk reker, kreps eller blåskjell etter ønske inn i smurt folie og legg dette sammen med fisken noen minutter når den er ferdig. Ta fisken ut av ovnen , stikk hull på folien så kraften renner ut i langpannen. Løft fisken i folien over på et serveringsfat og brett folien til side og dra av skinnet på den siden som ligger opp. Legg reker, kreps og blåskjell ved siden av. Bland sammen sjysausen (eventuelt buljong), fløte og eplenektar. Jevn ut blandingen med maisennamel og smak til med salt, pepper og frisk revet ingefær. Kok poteter og broccoli og server til retten.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Laks i wok