Ørret i rømmesaus - Her kan du bruke fjellørret som renses og rosses/skrapes for skjell.
Foto: TVNorge

Ørret i rømmesaus

Her kan du bruke fjellørret som renses og rosses/skrapes for skjell.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Hodet kan gjerne være på  men finne og gjeller fjernes og det kan være et poeng å snitte i fisken der hvor fileten er på det tykkeste. Da blir den jevnere stekt.

Vend fisken i hvetemelet og stek de først med skinnsiden ned til de er gylnde og sprø i skinnet. Snu de og gi de en rask bruning på kjøttsiden. Bruker du skinnfri filet, bruner du de jevnt rundt på hele stykket.

Løft ut fisken og legg på er fat eller tallerken, rør ut rømmen i panna og smak til med salt, pepper, urter og sitron. Kok så vidt opp og legg fisken tilbake i panne og server straks med agurkalat og/eller sesongens kokte grønnsaker.

Større fisk kan med fordel renses ved bordet.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Appelsinsalat