Ørret marinert i hvitløk og koriander -
Foto: Aina Hole

Ørret marinert i hvitløk og koriander

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær filet av ørreten og renskjær den fri for bein, men behold skinnet på. Bland sammen salt, sukker og pepper. Fordel presset hvitløk, salt- og sukkerblandingen på kjøttsiden til ørretfileten. Dekk med frisk koriander og legg plastfolie over. Legg over en plate med lett press. La ligge kjølig og marinere i 48 timer. Ta til side plastfolie og øs over væsken som dannes noen ganger i løpet marineringen. Vask salatblader og legg disse i isvann så de blir sprø. Tørk godt og drypp over olivenolje. Dryss over salt og grovkvernet pepper. Skjær ørreten i tynne skiver og anrett på tallerken sammen med litt salat. Drypp litt ekstra fin olivenolje rundt og server med nybakt brød.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?