Slik gjør du det:
Kok poteter. Ørreten pensles med olje, salt og pepper. Stekes på brett i ovn på 200 °C i ca 15 minutter.
Basilikumsaus
Surr finhakket sjalottløk i olje (eller smør) til den blir myk. Tilsett vin (eventuelt eplejuice) og fiskebuljongen og kok inn til væsken halveres. Tilsett melk, kok opp, rør inn maizenna og la det småkoke i 1 minutt. Ha i finhakket basilikum helt på slutten, for å unngå at den blir bitter.
Del hjertesalaten i to på langs og damp den i 1 minutt. Legg opp to halve hjertesalater på hver tallerken med ørretfileten på toppen.
Server med cherrytomater, poteter og basilikumsaus.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.