Ørret med grønn saus -

Ørret med grønn saus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær ørretfileten i porsjonsstykker og dryss over litt salt og pepper. Surr paprikabitene i halve olivenoljen et par minutter. Tilsett tomatene og dryss over litt salt og pepper. Hell blandingen over på et fat og hold den varm. Surr timian i resten av olivenoljen til den er gylden brun. Ta ut timian og stek ørreten i oljen. Ha ingrediensene til sausen i en foodprosessor og kjør til den er jevn. Server ørreten med paprikablandingen og sausen. Ris eller poteter ved siden av.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.