Ørret med polentakake -
Foto: Lisa Westgaard

Ørret med polentakake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær ørretfiléten i et stykke til hver. Dryss over med salt og pepper. Stek fisken i margarin/olje på middels varm panne til den er gyllen. Server med polentakake og tropisk salsa. Polentakake: Ha ingrediensene i en kjele og kok under omrøring til en tykk grøt. Glatt grøten utover i en oljet form, ca 3-4 cm tykk og la den avkjøle. Skjær polentakaken i spisser eller biter og stek den sammen med fisken. Tropisk salsa: Bland alle ingrediensene og la det hele stå kjølig et par timer. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?