![Ørret med potetmos (brennende kjærlighet)](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fstatic.klikk.no%2Frecipe%2F2009.03.24%2F50577ca9d05abede063e0f17%2FBrennende-kj%C3%A6rlighet_BIG.jpg&w=3840&q=75)
Ørret med potetmos (brennende kjærlighet)
Denne retten lager du på femten minutter. Men pass på: Du kan bli avhengig.
Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
HovedrettIngredienser
2 porsjoner
1 pk
bacon750 g
poteter150 g
smør2 stk
gulrøtter1 stk
eple0.5 stk
sitron2 ts
sukker400 g
ørret filet (eller laksefilet)Slik gjør du det:
Stek baconet sprøtt (på lav varme). Skjær opp baconet. Skjær potetene i biter og kok dem møre i saltet vann. Sil av. Mos med smøret og bland inn baconet.
Skrell gulrøttene. Riv gulrøtter og eple på rivjern og bland i en bolle. Ha på sukker og en god klem med sitronsaft og la stå noen minutter. Ha på salt og pepper og stek fisken i baconfettet.
Ha lokk på stekepanna og stek i ca 5-6 minutter på middels varme. Servér fisken med potetmos og gulrøttene.