Ørrettartar og asparges -

Ørrettartar og asparges

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Finhakk fersk ørret og røkt ørret. Smak til med litt salt, pepper, finhakket gressløk og litt olivenolje. Server med kokte asparges og en frisk blandet grønn salat. Dressing: Rør sammen lakserogn (eller annen rogn). Smak til med salt, pepper og gressløk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.