Ørrettimbale -

Ørrettimbale

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 160° i ca. 50 minutter. Mal ørretfileten med salt, rør inn egg og spe med fløte. Fyll farsen i godt smurt form, dunk formen godt mot benken så det ikke blir luftblærer i den ferdige timbalen. Stek timbalen til den er fast og gjennomstekt. Avkjøl den i formen under lett press. Rør sammen majones og rømme og smak til med finrevet sitronskall og saft, samt en anelse salt. Finkutt selleristilkeneog rør dem inn. Server sausen til timbalen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Paté med ørret