Østens kakao - Oppskriften fikk 1. plass i konkurransen Påskens hotteste drikker 2006. Innsendt av: Gunnhild Folgerø, Hafrsfjord.

Østens kakao

Oppskriften fikk 1. plass i konkurransen Påskens hotteste drikker 2006. Innsendt av: Gunnhild Folgerø, Hafrsfjord.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm opp melken sakte - du kan eventuelt benytte 4 dl lettmelk og 1 dl fløte. Brekk opp sjokoladen i biter og smelt den i melken sammen med sukkeret. Ha i finhakket koriander når sjokoladen begynner å smelte, rør godt rundt i fem minutter etter at sjokoladen er smeltet. Pisk krem av fløten og sukkeret og rør i det revne skallet fra limen. Servér sjokoladen i store krus med den lettpiskede kremen og med et dryss av krokan.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Varm sjokolade