Hul spaghetti med verdens beste bolognesesaus

Hul spaghetti med verdens beste bolognesesaus

Oppskrift av: Lise Finckenhagen og Kristin Jacobsen
60 minutter
Pasta

Slik gjør du det:

Kutt bacon i små terninger. Finhakk løk, gulrøtter, stangselleri, timian og hvitløk. Varm halvparten av oljen på middels varme i en stor stekepanne med høye kanter, og fres baconet til det begynner å bli sprøtt. Tilsett løk og hvitløk og la det frese i et par minutter. Løken skal ikke bli brun, men gyllen og myk. Tilsett gulrøtter, stangselleri og krydderne, og fres grønnsakene til de er myke og har fått litt farge. Brun kjøttdeigen i en annen panne med resten av oljen og hell den oppi pannen med grønnsakene. Tilsett vin, knuste tomater og kraft og la det hele småputre under lokk i en times tid - eller gjerne enda lenger! Kok pasta etter anvisning på pakken. Legg den ferdigkokte pastaen på en tallerken sammen med bolognesesausen. Dryss over parmesan, mozzarella eller annen ost.

Kanskje disse også frister?