Cannelloni med kyllingkjøttdeig

Cannelloni med kyllingkjøttdeig

Server gjerne cannelloni med en grønn salat og fileter av rosa grapefrukt.

Christopher Sjuve
45 minutter
Pasta

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 225 °C. Stek kjøttdeigen i en stekepanne og smak til med salt og pepper. Ta den opp og legg den til side. Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.
Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek rødløken raskt. Tilsett spinat og snøfrisk og vend det i pannen med en gaffel med hvitløk på tuppen.
Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen. Legg rullene i en ildfast form og ha resten av fyllet over. Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen i ca. 10 minutter.

Kanskje disse også frister?