Tomatsuppe med kjøttdeig og crème fraîche

Tomatsuppe med kjøttdeig og crème fraîche

Denne tomatsuppeoppskriften er enkel og super. Kjøttdeigen gjør at den metter litt ekstra.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
30 minutter
Suppe

Slik gjør du det:

Finhakk sjalottløken og stek den i smør på middels varme i ca 3 minutter. Knus hvitløken og ha i kjelen med kjøttdeig og stek videre i ca 5 minutter under omrøring (hakk kjøttdeigen godt opp mens den steker).
Ha i tomater, kyllingbuljong og vann. Kok opp og ha i macaronien. La det koke inn. Server med crème fraîche. Pynt eventuelt med litt persille.
Dersom du vil sette en ekstra spiss på suppen kan du grille en rød paprika i ovnen, flå av skinnet, finhakk og ha i suppa. Smak til med salt og pepper.

Kanskje disse også frister?