Grillet makrell med potetsalat

Grillet makrell med potetsalat

Smaken av makrell er smaken av sommer. Her serveres den med potetsalat.

Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
Hovedrett

Ingredienser

Slik gjør du det:

Rens makrellen. (Ikke gjort det før? Åpne opp under med en kniv og dra ut alt som ikke er fiskekjøtt. Du klarer det garantert!).
Ha på godt med salt og pepper, inni og utenpå. Legg to sitronskiver inne i fisken. Pensle grillristen med olje før du legger på fisken. La den grille ca 4-5 minutter på hver side. (Ikke grille? Legg den i en ildfast form og bak den i ca 20 minutter på 180 grader).
Del potetene i biter. Kok potetene møre i godt saltet vann. La sukkerertene koke med ett minutt. Sil av. Bland olje, sitronsaft, paprika og oppskårede reddiker. Bland alt dette med de varme potetene. Server potetsalaten til makrellen og pynt eventuelt med litt dill.

Kanskje disse også frister?