Kylling med potetmos i rund form

Kylling med potetmos i rund form

Det er pussig hvor mye som ligger i presentasjonen. Dette er kylling på sitt beste...

Oppskrift av: Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Potetmos
Skrell potetene, del dem i mindre biter og kok dem møre i godt saltet vann. Mos dem sammen med smør og melk. Smak til med salt og pepper. Kylling og brekkbønner
Skrell løken og hakk den fint. Kutt brekkbønnene i små biter. Skjær kyllingkjøttet i biter.
Stek løk, brekkbønner og kyllingkjøttet i litt smør. Knus i et fedd hvitløk og stek i noen minutter. Ha i litt vann (omtrent en desiliter) og timian. La det koke på svak varme til kyllingen er gjennomstekt - smak til salt og pepper. Når vannet har kokt ut, rør i en spiseskje smør.
Eventuelt: Stek litt løk og paprika til å pynte tallerkenen med.
For å lage dette i en rund form trenger du en stekering (eller noe som ligner). Sett ringen på tallerkenen, ha i potetmos, så grønnsaker og kylling.

Kanskje disse også frister?