Hopp til hovedinnhold
Luftige Horn med hjemmelaget pesto

Luftige Horn med hjemmelaget pesto

Hjemmelagde horn fylt med hjemmelaget pesto med pistasjnøtter (eller andre nøtter om du vil), ville jeg blitt veldig glad for å bli servert, og det ble de her hjemme også da de fikk det til lunsj her om dagen.

Oppskrift av: Tove Holter

Ingredienser

750 g

mel

1 ts

salt

1 ss

sukker

100 g

Smeltet smør

2 stk

egg

Pesto

140 g

parmesan

5 fedd

hvitløk

Slik gjør du det:

Jeg blandet det tørre først, før jeg tilsatte det smeltede smøret, den fingervarme melka og eggene.
Deigen ble så satt til heving i ca. 45 minutter.
Jeg delte den ferdighevede deigen i tre, og kjevlet dem ut i tre store sirkler. Smør på pestoen, men la det være en åpen sirkel i midten. Jeg innbiller meg at det blir lettere å feste hornene når du ruller dem hvis du gjør det på den måten.
Disse ble delt i 8 trekanter, og rullet sammen. Hornene ble etterhevet i ca 30 minutter, før jeg penslet dem med smør og stekte dem på 210 grader i ca. 14 minutter.
Pestoen
Ha alt foruten saltet i en foodprosessor. Kjør på til du er fornøyd med konsistensen. Smak eventuelt til med litt salt.