Chimichanga

Chimichanga

Oppskrift av: Christopher Sjuve
20 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 200 grader. Bak paprikaene i omtrent 20 minutter så høyt i ovnen som mulig. Fjern skallet (ikke nøvdendig) og frø, og hakk dette godt.
Ha den hakkede paprikaen i en bolle med kyllingkjøttet, krydret, salsa og osten. Bland godt. Smak til med salt og pepper.
Pisk egget.
Varm opp tortillaene i en tørr stekepanne, da blir de enklere å forme.
Fordel fyllet på tortillaene. Pensle med egg langs kantene.
Pakk dem sammen (egget fungerer som lim).
Opprinnelig stekes disse i frityren. Det kan du gjøre, men det enkleste er å steke dem gylne i en stekepanne med litt olje. Før du til slutt baker dem i ovnen på 200 grader i 13-14 minutter.
De kan også lages i forveien, så kan ovnen gjøre resten.

Kanskje disse også frister?