Aioli med eggeplomme -
Foto: matprat.no (Opplysningskontoret for kjøtt)

Aioli med eggeplomme

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Alle ingrediensene bør ha samme temperatur. Finhakk hvitløk og rør sammen med eggeplommer, salt, pepper og sitronsaft. Rør inn oljen i en tynn stråle til du får en tykk «majones». Smak eventuelt til med litt mer salt og pepper. Tips: Majones kan ev smakes til med finhakket hvitløk og litt olje. Aioli smaker godt til fiskesupper og retter av fisk og grønnsaker. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Sitronaioli