Aioli med poteter -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Aioli med poteter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rør sammen eggeplommer, sennep, sitronsaft, mosede poteter, finhakket hvitløk og kapers. Spe med olje i en tynn stråle, rør godt hele tiden. Smak til med salt og pepper og eventuelt litt sitronsaft. Ha alt unntatt olje, salt og pepper i en arbeidsbolle og kjør sammen i en hurtigmikser eller med en stavmikser. Spe med olje i en tynn stråle vekselvis med lunkent vann. Smak til med salt og pepper. Se også: Kveite med reker, byggryn og potetaioli

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Remulade
fav Tid: 5 min
Majones
fav Tid: 15 min
Hollandaise saus