Aioli - Aioli er morsomt å lage. Hvor mye hvitløk du vil ha bestemmer du selv!
Foto: Erik Hannemann

Aioli

Aioli er morsomt å lage. Hvor mye hvitløk du vil ha bestemmer du selv!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pisk eggeplommene godt sammen. Knus hvitløkfeddet (med hvitløkspresse) og ha i bollen. Pisk det godt inn. Ha først i en dråpe solsikkeolje. Pisk den godt inn. Fortsett med å ha litt og litt olje og pisk inn. Ha i cayennepepper og sennepspulver. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Hollandaise saus
fav Tid: 15 min
Eggs Florentine