Albondigas - Spanske kjøttboller på sitt beste.
Foto: Erik Hannemann

Albondigas

Spanske kjøttboller på sitt beste.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Løken kan kjøres helt fint med en kjøkkenmaskin.

Legg brødskivene i vann i noen minutter. Krem ut vannet med neven. Ha det i en bolle sammen med kjøttdeig, løk, egg, cayennepepper, knust hvitløk og persille.

Når deigen er helt jevn triller du små kjøttboller (albondigas betyr egentlig hasselnøtter, så der fikk du en ide om hvor store de skal være).

Stek dem i en blanding av olivenolje og smør. Hold dem varme (i stekepannen eller ovnen) og server dem med denne sausen.

Safransaus

Kok inn hvitvinen til det halve. Ha i kremfløte og safran. La det koke til det tykner. Kok opp og rør inn smør rett før servering. Smak til med salt og pepper. Og server med kjøttbollene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?