Alfonso -

Alfonso

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Legg sukkerbiten i bunnen på et champagneglass og dynk den med angostura bitter. Legg i en isbit, hell på Dubonnet og fyll forsiktig opp med champagne. Knekk sitrontwisten over.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 5 min
Sazerac
fav Tid: 5 min
Old Fashioned
fav Tid: 5 min
Dubonnet Cassis