Allergivennlig Iskaffe mocca på pinne - Geniale små iskaffe-ispinner, med kun tre ingredienser! Oppskriften er nok til ca. 5 ispinner, avhenging av hvilke former du bruker.
Foto: Marie H. Roald/ TheVanillaMonologues.blogg.no

Allergivennlig Iskaffe mocca på pinne

Geniale små iskaffe-ispinner, med kun tre ingredienser! Oppskriften er nok til ca. 5 ispinner, avhenging av hvilke former du bruker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Mål opp ønsket type sjokolademelk i et litermål.

Tilsett espresso pulver og vanilje ekstrakt og rør med en visp til du har en jevn røre hvor espresso pulveret er oppløst.

Fordél i ispinne-former og frys over natten.

Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn eller over vannbad, og avkjøl litt.

Ha i en frysepose og klipp ett lite hull i det ene hjørnet. Klem ut striper over de frossne ispinnene og sett tilbake i fryseren et par minutter for å stivne.

Oppbevar i fryseren i en boks kledd med bakepapir, eller i ispinne-form.

Oppskrift:

The Vanilla Monologues

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.