Allergivennlig krokan - Krokan er vanligvis laget på mandler, smør og sukker, Her får du en versjon fri for mandler og smør, men med den samme gode smaken!
Foto: Kathrine Kragøe Skjelvan/Glutenogmelkefri.com

Allergivennlig krokan

Krokan er vanligvis laget på mandler, smør og sukker, Her får du en versjon fri for mandler og smør, men med den samme gode smaken!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Grovhakk solsikkekjerner og rist dem i tørr panne.

Smelt Smøremyk rapskokos på middels varme i en stekepanne, og når det akkurat har smeltet har du over sukkeret.

Rør det hele godt sammen med en tresleiv og sett eventuelt opp varmen litt.

Rør godt hele tiden til det karamelliserer seg og blir brunt.

Hell massen over på en bakepapirkledd plate og avkjøl.

Knekk det opp i småbiter før servering.

Oppskrift:

www.glutenogmelkefri.com

Levert av: Gluten- og melkefri inspirasjon
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold