Alt i ett-gryte med rein -

Alt i ett-gryte med rein

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær kjøttet i terninger og legg i en gryte, tilsett kaldt vann til det står i underkant av kjøttet. Kok opp og ta av skummet som danner seg. Tilsett salt, pepper , knuste enebær og løk i båter. Kok opp og la trekke ca 1 time. Skrell grønnsaker og poteter . Del grønnsakene i litt mindre biter og poteter i tykke båter. Legg i gryten og la trekke med til grønnsaker og poteter er møre. Hell av angitt mengde kraft til saus over i en annen kjele og kok opp. Rør hvetemel ut i melken og hell i den kokende kraften under omrøring. Tilsett rømme og kok opp og la trekke i 8-10 min. Smak til med salt og pepper. Serveringstips: Anrett kjøtt, grønnsaker og poteter på tallerken. Hell saus over. Resten av kraften helles rykende varm i krus og drikkes til ev før maten. Server flatbrød ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Bidos med margbein
fav Tid: 60 min
Reinsdyrmedaljong
fav Tid: 90 min
Bidos