Amarulakake - Hva er en amarulakake? Svaret får du her...
Foto: Erik Hannemann

Amarulakake

Hva er en amarulakake? Svaret får du her...

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm ovnen til 180 grader. 

Smør en 30 cm kakeform. Ha i bakepapir og smør bakepapiret også. 

Sikt sammen de tørre ingrediensene.

Pisk eggene til de tykke i en stor bolle. Ha i litt og litt av oljen og pisk den inn.

Rens og hakk ananasen. Ha den i bollen sammen med gulrøtter, nøtter, likør og aprikossyltetøy. Bland godt. 

Ha i de tørre ingrediensene og vend dem inn. Ha kakedeigen over i kakeformen. Stek den i ovnen i 60-70 minutter. Stikk med en kakepinne og se at den er helt ren når du tar den ut.

Avkjøl kaken helt.

Topping

Bland sammen smør og sukker til det blir hvitt. Bland inn likør og smøreost. Smør det utover  kaken når den er kald.  

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 240 min
Is med Amarula