Ambrosiabrød -
Foto: TV2

Ambrosiabrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smelt smør, tilsett melk og vann og varm til fingervarm. Løs opp gjæren i litt av væsken (tørrgjær tilsettes sammen med hvetemelet). Ha alt over i en bakebolle, tilsett egg og sukker og pisk lett sammen. Tilsett mel og elt sammen til en glatt deig. Dekk til bakebollen og sett deigen til heving i 30-40 min. Ha deigen ut på et melet bakebord, del i to deler. Elt inn rosiner og form hver del til runde brød. Dekk med et klede og sett til etterheving i ca 50 min. Pensle med egg og stek på nederste rille i varm stekeovn 180 ºC i ca 45 min. Avkjøl på rist. Oppskrift sendt inn av seer Åse Våge, fra Avaldnes

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Bestas eplekringle
fav Tid: 180 min
Myslibrød