Amerikansk skjellgryte -

Amerikansk skjellgryte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Store venuskjell er vanligvis ganske seige. men når de tilberedes slik, blir de møre og gode. Bruker du skjell som ikke er så store, må du redusere koketiden deretter, ellers blir de også seige. 1. Vask og skrubb skjellene og legg dem i et stort plastdørslag i en bolle med vann. Tilsett en god klype salt. La dem ligge i bløt i 2-3 timer for å fjerne sand og grus. 2. Varm olivenolje i en stor kjele. Tilset hvitløk og sjalottløk, og la det frese i 30 sekunder. Tilsett skjellene. Bruk en tresleiv til å røre i og vende dem. Fres dem i 1 minutt. Tilsett fløte, en klype salt og litt pepper, og la det småkoke i 10-15 minutter, eller til alle skjellene er åpne. Du må kanskje tilsette litt mer vann under kokingen. 3. legg skjellene i en stor bolle, kast alle som ikke har åpnet seg, og hell sausen over. Dryss med gressløk, og server straks. Oppskriften er hentet fra "FISK - fra reker til sverdfisk" av Aldo Zilli.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?