Amerikanske pannekaker - Hva med å ser­ve­re ame­ri­kans­ke pan­ne­ka­ker til fro­kost? De tyk­ke gode pan­ne­ka­ke­ne blir gjer­ne ser­vert med løn­ne­si­rup.
Foto: Svein Brimi

Amerikanske pannekaker

Hva med å ser­ve­re ame­ri­kans­ke pan­ne­ka­ker til fro­kost? De tyk­ke gode pan­ne­ka­ke­ne blir gjer­ne ser­vert med løn­ne­si­rup.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

4 stk egg

3 dl hvetemel

2 ts bakepulver

2,5 dl melk

Annonse

Slik gjør du det:

Skill eg­ge­ne. Ha mel, ba­ke­pul­ver og melk i eg­ge­plom­me­ne og pisk til en glatt røre.

Stiv­pisk eg­ge­hvi­te­ne og fold dem inn i egge­blan­din­gen.

Stek små pan­ne­ka­ker.

Ser­ver ny­stek­te pan­ne­ka­ker med løn­ne­si­rup el­ler rør­te bær og røm­me.

Oppskrift:
Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.