Amerikanske sjokoladecookies - Her får du oppskriften på Manuelas favorittkjeks!
Foto: Foto: Manuela Kjeilen/Passionforbaking.com

Amerikanske sjokoladecookies

Her får du oppskriften på Manuelas favorittkjeks!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 175 °C.

Jeg bruker som regel varmluft når jeg lager kjeks, for jeg synes kjeksene blir litt mer fluffy da.

Rør smør, sukker og lys brunt sukker fluffy i ca. 3 minutter.

Tilsett ett egg om gangen.

Tilsett så vaniljeekstrakt, og rør blandingen luftig i ytterligere 2 minutter.

Rør hvetemel, natron og salt godt sammen. Tilsett blandingen i røren ogmiks til alt er godt blandet.

Rør inn sjokoladeknapper og finhakkendepekannøtter.

Jeg legger også noen sjokoladeknapper på toppen av kjeksene før jeg steker dem. Da ser de ekstra fine ut når de er ferdige.

Bruk en iskremskje til å fordele røren på bakeplaten, én skje per kjeks.

Stek kjeksene i 9–11 minutter. Avkjøl i 10 minutter på bakeplaten før du nyter dem.

Oppskrift:

Passionforbaking.com

Levert av:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.