Ananas- og gulrotkake med valnøtter

Ananas- og gulrotkake med valnøtter

Oppskrift av: Wenche Andersen
90 minutter
Kake

Slik gjør du det:

En meget smakfull og holdbar kake. Kaken bør lages dagen før den skal serveres. Bland sammen de tørre ingrediensene. Tilsett ett og ett egg av gangen. Rør inn olje, ananas, juice, gulrøtter og hakkede valnøtter til alt er blandet, ikke rør for mye (da blir kaken tung og seig). Kle en liten langpanne med bakepapir og fordel røren jevnt utover. Stek på nederste rille i varm stekeovn 180 ºC i 35-45 min. Avkjøl på rist før kremen smøres jevnt utover. Ost og smør til kremen bør være myk/ romtemperert. Ha ost i en kjøkkenmaskin og kjør til en glatt krem. Tilsett mykt smør i små klatter. Ha i melis og smak til med vanilje. Ikke rør for lenge i kjøkkenmaskin, da kan kremen skille seg (pga at den inneholder mye fett). Bre kremen over den avkjølte kaken. Kaken kan med fordel lages dagen før den skal servers.