Ananas med sort pepper, iset ananas og kokosskum -

Ananas med sort pepper, iset ananas og kokosskum

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sukker, pepper, appelsin og sitronsaft kokes opp i en stekepanne. Tilsett ananasen og kok opp. Vend ananasen hele tiden til den er ferdig kokt. La den være litt fast. Kok in laken til sirup, vend i ananasen og server den varm. Renset og kuttet ananas fryses på et brett. Kjør frossen ananas i food procesoren til helt finhakket. Ca. 15 sekunder. Spe inn sukkerlaken og kjør den glatt. La det hele være unnagjort på 1 minutt. Smakes eventuelt til med noen dråper sitronsaft. Kules med en skje og legges på ananasen. Kok opp alle ingrediensene til kokosskummet og reduser til 2/3. Kjør opp med stavmixer og legg over ananasen. Dette er en frisk dessert med masse smak av ananas. Ved å servere den både varm og kald smaker den mye mer med en gang. Ved å ha ferdig kuttet og frosset ananas kan man enkelt lage denne isede ananasen. Den passer f.eks. som tilbehør til sjokoladedesserter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Chilibakt ananas
fav Tid: 30 min
Berusende fruktwok