Ananas opp/ned kake -

Ananas opp/ned kake

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Til 1 kake i rund form 24 cm: Forvarm stekeovnen til 175°C. Smelt smøret til glasuren i formen, rør inn sukkeret og legg på ananasringene med et cocktailbær i hver. Visp eggedosis av egg og sukker til kakerøren. Kok opp smør og ananaslake så smøret smelter. Visp det kokende i eggedosisen og fortsett å vispe til blandingen er kald. Bland mel og bakepulver og vend det i eggedosisen. Hell røren over ananasene i formen og stek kaken på nederste rille i 35-40 minutter. Hvelv den før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 120 min
Ananasfromasjkake