Slik gjør du det:
Lag sukkerbrød etter anvisningen. Visp eggedosis av egg og sukker. Bløt og smelt gelatinen i litt av ananaslaken, rør inn resten av laken og visp det i eggedosisen. Visp vel halvparten av kremfløten stiv og vend den inn. Skjær halvparten av ananasringene i små terninger og bland dem i fromasjen. Sett fromasjen kaldt så den stivner. Del kaken i to og legg den sammen med ananasfromasj mellom. Visp resten av fløten stiv og smør et tynt lag over hele kaken. Dryss revet sjokolade på toppen og sprøyt krem rundt kanten av kaken. Skjær resten av ananasringene i store terninger og sett dem rundt kaken.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.