Anchoïade - Den gode dressingen som gjøre maten i Sør-Frankrike så spesiell.
Foto: Clotilde Dusoulier

Anchoïade

Den gode dressingen som gjøre maten i Sør-Frankrike så spesiell.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland ansjos og hvitløk i en morter og knus det til en tykk paste (eller bruke kjøkkenmaskin).

Ha den i en bolle og ha i eddik og pisk så inn olje, litt og litt til du får ønsket konsistens.

Du kan lage den tykk eller tynn avhengig av hva du skal bruke den til. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 10 min
Tahini saus
fav Tid: 180 min
Confit-tomater