Anes cæsarsalat - Her er en cæsarsalat som er temmelig nærme originalen.
Foto: Erik Hannemann

Anes cæsarsalat

Her er en cæsarsalat som er temmelig nærme originalen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alle ingrediensene unntatt osten i en bolle. Visp sammen. Bruk eventuelt en hurtigmikser eller stavmikser.

Tilsett halvparten av revet parmesan og bland godt. Vend dressing med (vasket, tørket og oppkuttet) salat rett før servering. Dryss over brødkrutonger og rikelig med høvlet parmesan.

Server eventuelt med kyllingfilet. Ane serverer også - avocado, fetaost, og cashewnøtter anrettet i små skåler ved siden av salaten, slik at hver og en kan forsyne seg selv.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Cæsarsalat
fav Tid: 10 min
Gresk salat