Annettes stjerneskudd - Panert flyndre er veldig godt når du lager det selv. Prøv denne til middag - og rødspette blir aldri det samme igjen.
Foto: GodMorgenNorge (TV2)

Annettes stjerneskudd

Panert flyndre er veldig godt når du lager det selv. Prøv denne til middag - og rødspette blir aldri det samme igjen.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med å panere flyndrefileter: Ta en filet til hver, salte og pepre dem. Vend dem i mel og så i sammenpiskede egg før de vendes i brødkrumme. Varm opp olje og friter dem i 1 min. til de er pent brune og sprøstekte. Så tar du en liten lav kjele og har i hvitvin og hakket løk og legger i sammenrullede flyndrefileter (en til hver). Ha på salt og pepper og damp i 22 minutter. Rist brødet og ta på smør. Legg på noen salatblader og anrett fisken på brødskiven med reker pent lagt opp på brødet. Pynt med grønne kokte asparges, limfjordkaviar, sitron, dill og tomatbåter. Cocktaildressing: Bland sammen alt til en tykk saus og smak til slik at den blir litt sur-søt. Legg cocktaildressingen på den dampende fisken og server smørbrødet mens det fremdeles er småvarmt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.