Appelsin- og jordbærrullade - Dette går kjapt, men smaker like godt som bløtkake.

Appelsin- og jordbærrullade

Dette går kjapt, men smaker like godt som bløtkake.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
0 porsjoner

4 stk egg

2 dl sukker

1 dl potetmel

2 ts bakepulver

Fyll

3 dl jordbærsyltetøy

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 225°C. Kle en langpanne, ca 30x40 cm, med bakepapir. Visp stiv eggedosis av egg og sukker. Bland bakepulver og potetmel og vend det i eggedosisen. Smør røren jevnt ut i langpannen og stek kaken midt i ovnen i 5-7 minutter. Hvelv kaken på sukkerdrysset papir, trekk av papir fra langpannen. Skjær jordbærene i skiver. Smør syltetøy jevnt over kaken, fordel jordbær og appelsinskall over og rull kaken sammen. Sikt melis over. Pynt eventuelt med jordbær og et grønt blad.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.