Appelsin- og kyllingsalat

Appelsin- og kyllingsalat

Christopher Sjuve
1440 minutter
Salat

Slik gjør du det:

Rens kyllingfiletene og skjær dem i 3-4 skiver på langs. Stekes i smør i en stekepanne 8-10 minutter. Salte og sett tilside. Hakk chilifrukten fint (med eller uten kjerner). Ha alle ingrediensene til marinaden i en plastpose. Ha den lune kyllingen i marinadeposen. Lukk posen og la det trekke 3-4 timer eller natten over i kjøleskapet. Bland sammen eddik og honning til dressing. Press i hvitløk og tilsett olje i en tynn stråle under omrøring. Smak til med sambal oelek (chilipasta) og salt. Skjær opp eple og squash til salat, slå over dressingen. Bland ned båter/1/2 skiver av sitrus (klementiner kan brukes istedenfor appelsin om ønskelig). Bland inn salatblader og cherrytomater, og dekk alt med dressing. Legg opp som på bildet.

Kanskje disse også frister?