Appelsin- og sjokoladekake - Den klassiske blandingen av sjokolade og appelsin blir til en nydelig kake.

Appelsin- og sjokoladekake

Den klassiske blandingen av sjokolade og appelsin blir til en nydelig kake.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Forvarm stekeovnen til 175°C. Bland appelsinskall med saft og likør (kan sløyfes). Eller bruk bare saft, da en skje ekstra. Smelt smøret, ta det fra varmen og smelt sjokoladen i det. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland mel med vaniljesukker og nøtter og vend det i eggedosisen sammen med sjokoladen og appelsinsaften. Fyll røren i godt smurt form og stek kaken på nederste rille i 50-60 minutter. Tips: Kaken kan serveres som dessert med en kremtopp og friske bær og frukter.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.