Appelsinbiff - Prøv en frisk smak av appelsin på skinkebiffen. En kanskje litt uvanlig, men ikke desto mindre kjempegod kombinasjon.
Foto: Studio Dreyer-Hensley

Appelsinbiff

Prøv en frisk smak av appelsin på skinkebiffen. En kanskje litt uvanlig, men ikke desto mindre kjempegod kombinasjon.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Krydre biffene med salt, pepper og rosmarin, og brun biffene raskt på begge sider på forholdsvis sterk varme. Hell på appelsinsaft. Legg på lokk, trekk pannen til side og la biffene ettersteke ca. 10 minutter. Skjær gulrøttene på langs med en ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer. Kok pastaen i rikelig vann. Ha 1 ss olje i vannet - da klistrer ikke pastaen. Legg gulrot- og purrestrimler i når det er 3-4 minutter igjen av koketiden. Server biffene på en seng av pasta og grønnsaker.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Urteschnitzel