Appelsinfromasj -

Appelsinfromasj

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bløt gelatinplatene i kaldt vann i 5-10 minutter. Klem ut det meste vannet og smelt dem i mikrobølgeovn eller i vannbad. Skjær et lokk av appelsinene og hul dem forsiktig ut. Ta godt vare på all saft som renner ut. Skjær fruktkjøttet i små terninger. Visp eggedosis av egg og sukker. Visp fløten stiv og bland den med eggedosis og appelsinkjøtt og -saft. Rør inn gelatinen og fortsett å røre forsiktig til fromasjen begynner å stivne. Fyll den i appelsinskallene og sett dem kaldt så fromasjen stivner helt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Sitronfromasj
fav Tid: 60 min
Appelsinfromasj
fav Tid: 60 min
Appelsingelé