Slik gjør du det:
Legg gelatinplatene i kaldt vann 5-10 minutter til de er bløte. Kok opp 1/2 dl vann og trekk kjelen av platen. Klem forsiktig ut vannet fra én og én gelatinplate og rør dem ut i det varme vannet til all gelatinen er helt oppløst. Visp egg og sukker til stiv eggedosis. Pisk kremfløten stiv og rør den inn i eggedosisen. Mos mandariner uten kraft i to sekunder i en matprosessor eller del dem over med en kniv. Ha dem i eggeblandingen sammen med appelsinjus og bland alt godt. Hell den smeltede gelatinen i en tynn stråle i fromasjblandingen under omrøring. Fordel fromasjen i porsjonsskåler eller fyll den i en stor serveringsbolle. La fromasjen stå kaldt et par timer før servering. Tips: Husk alltid å temperere eggene før du skal piske eggedosis. La dem gjerne stå på kjøkkenbenken over natta. Da får du fin, stiv eggedosis!
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.