Appelsinfylt kylling - Kylling og sitrusfrukt smaker godt sammen, og er mye brukt i Israel som denne retten kommer fra.
Foto: Margaret de Lange

Appelsinfylt kylling

Kylling og sitrusfrukt smaker godt sammen, og er mye brukt i Israel som denne retten kommer fra.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Gni inn kyllingen med en halv sitron. Bland alt krydderet med oljen. Pensle blandingen jevnt over kyllingen. Skjær én av appelsinene i båter og legg dem i kyllingens hulrom. Press ut saften av den andre halve sitronen og den ene appelsinen. Hell saften i en liten kjele og tilsett vann. Del løkene i to og legg dem i kjelen. Kok opp. Sett kyllingen midt i ovnen ved 180 °C og stek kyllingen i ca. 1 1/4 time. Øs appelsinsausen over kyllingen et par ganger under steking. Ta ut appelsinen. Anrett kyllingen på en seng av appelsinskiver, rødløk og koriander. Server med ris eller pasta.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?