Appelsingelé -

Appelsingelé

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bløt gelatinplatene i kaldt vann i 5-10 minutter. Klem det meste av vannet ut og smelt dem i mikrobølgeovn eller i vannbad. Rør sammen appelsinjuice, sitronsaft og sukker så sukkeret smelter. Skrell appelsinene og skjær ut båtene mellom hinnene. Bland appelsinfiletene med juicen og rør inn gelatin. Rør til det begynner å tykne. Fordel geleen i porsjonsformer og sett dem kaldt så geleen stivner. Bland alt til sausen og gi den et raskt oppkok under omrøring. Avkjøl den, rør av og til så det ikke blir snerk. Hvelv geleene på porsjonstallerkener og hell saus rundt.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Vingelé med frukt