Appelsinglasert svinekam -

Appelsinglasert svinekam

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200 °C i ca. 15 minutter. Kok svinekammen i usaltet vann i ca. 45 minutter, til den er akkurat gjennomkokt. Rør sammen appelsinsaft, sennep og honning og smør det over kjøttet. Glaser det i ovn til det er delikat gyllent på toppen. Dryss appelsinskall over og server svinekammen med portvins- eller rødvinsgelé og ris, eventuelt også salat.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?